Konsultativni pregledi

Urološki pregled

Urologija je grana medicine namjenjena liječenju ljudi koji imaju neke od sledećih simptoma: Ucestalo , otezano ili bolno mokrenje, prisustvo krvi u mokraci, neplodnost, erektilna disfunkcija. Pregled počinje razgovorom sa ljekarom, koji će postavljati ciljana pitanja, kako bi dobio što više podataka o početku, toku i uzroku vaših problema.

U sledećoj fazi pregleda, ljekar obavlja klinički dio pregleda, gdje rukama ispipava ( palpira ) Vaš stomak i traži postojanje bolne tačke ili postojanje neke mase, ili uvećanog organa u trbuhu.
Da bi ovaj pregled bio precizniji, ljekar može da uradi i ultrazvučni pregled bubrega,mokracnih kanala,prostate i testisa. Po potrebi, ljekar urolog će vas uputiti i da izvršite laboratorijske analize krvi, mokraće, sperme. Nekada je usled sumnje na infekciju neophodno uzimanje briseva, kod muškaraca sa glansa penisa, prepucijuma ili iz uretre.


Uklanjanje kondiloma radiotalasima

Bezbolno i beskrvno ukljanjanje polnih bradavica. Zarastanje rane je optimalno, nema hirurških konaca i previjanja. Ne ostaju ožiljci.Intervencija se obavlja u lokalnoj anesteziji.

kabinetKontaktirajte nas ili zakažite pregled